Mijn e-book dat je via mijn website gratis kunt aanvragen eindigt met dat ik me aan het verdiepen ben in Nine Star Ki. Daar ben ik inmiddels al 2 jaar mee bezig en het wordt steeds breder en interessanter!

Het was heel toevallig hoe ik in aanraking kwam met Nine Star Ki. Ik kwam op Facebook een filmpje tegen en ik raakte helemaal enthousiast. Dat was in de zomervakantie van 2018. Ik wilde er niks van missen en volgde alle filmpjes en Facebook lives. Ik probeer me nu te bedenken wat mij zo aansprak. Misschien het feit dat je zelf kunt ontdekken waarom je reageert zoals je reageert. Of misschien omdat je zelf kunt ontdekken waarom je je voelt zoals je je voelt. Het sprak mij in ieder geval enorm aan! Het bijzondere was dat ik me niet herkende in mijn eigen elementen. Ik dacht echt dat er bij de berekening een foutje in was geslopen. 

Nine Star Ki gaat uit van je geboortedatum. De dag waarop je geboren wordt geeft je jouw eigen persoonlijkheid mee. Bij jouw geboortedatum horen 3 getallen: 

  • Het eerste getal geeft weer wie je bent en wordt bepaald aan de hand van je geboortejaar. In dit getal zitten jouw basiswaarden. Hier zit je grootste potentieel.
  • Het tweede getal wordt ook wel je emotiegetal genoemd. Dit getal laat je emotionele kant zien. Als je in emotie bent laat je het gedrag van het tweede getal zien. 
  • Het derde getal is hoe je overkomt op anderen, als ze je nog niet zo goed kennen. De eerste indruk. 

Iedere verschijningsvorm van de Nine Star Ki heeft zijn eigen kernkwaliteiten, valkuilen, drijfveren en behoeften. Naast deze informatie kun je ook zien hoe je relatie tot de andere verschijningsvormen is. Dit kan je interessante inzichten geven in jezelf, hoe je omgaat met anderen in je familie, op je werk of in je vrije tijd met vrienden. Het geeft je een diepere kijk op je eigen karakter en ook dat van anderen. Je kunt verklaren waarom je met de ene persoon wat makkelijker omgaat dan met de andere. Maar je kunt je ook beter verplaatsen in de ander. En misschien zit je niet helemaal goed in je eigen elementen. Het is goed te kijken waar dat vandaan komt en wat je zou kunnen doen om in je element te komen. 

Zoals ik al schreef  herkende ik mezelf helemaal niet in met name mijn eerste element. En waarschijnlijk is dat de oorzaak dat ik me altijd voelde zoals ik me voelde. Hoe ik me voelde is moeilijk uit te leggen. Ik had meer het gevoel dat er altijd iets mist. Of het gevoel dat je nooit helemaal jezelf kunt zijn. Je staat niet in je kracht. 

Volgende keer hier meer over! 

Mijn nieuwsbrieflezers hebben in de laatste PowerPost extra informatie ontvangen over de 5 elementen. Ontvang jij mijn nieuwsbrief nog niet maar zou je dat wel graag willen? Klik hier om je aan te melden en je ontvangt meteen de laatst verstuurde PowerPost in je mailbox.