Ik ben Elly en ik ben getrouwd met Emile. Wij hebben een zoon Mart en onze hond Jack, een Australian Kelpie, is mijn grote vriend. Naast voedingscoach ben ik ook docent zorg & welzijn. Alles wat met gezondheid te maken heeft en met name voeding interesseert mij. Daarom heb ik voor dit vak gekozen. Maar weten is niet altijd doen. De regeltjes die gelden bij ‘gezonde’ voeding kennen we allemaal wel, maar toepassen is moeilijk.

Dat geldt ook voor mij. Ik kamp zelf al mijn hele leven met gewichtsproblemen en kan wel zeggen dat ik ervaringsdeskundige ben. Ik heb een hele bibliotheek met dieetboeken die ik allemaal gelezen heb en ik heb alles ook min of meer geprobeerd. Mijn ommekeer kwam toen ik in aanraking kwam met PowerSlim. Een van mijn collega’s begon met PowerSlim om af te vallen. Wat een metamorfose! Ik moet bekennen dat ik een beetje jaloers was, want dat zou mij nooit lukken.

Na de nodige gesprekjes met mijn collega heb ik toch de stap gezet om ook het PowerSlim-programma te gaan volgen. Ik was behoorlijk sceptisch. Om eerlijk te zijn was ik niet zo van de maaltijdvervangers en dan ook nog zo’n coach waar je naartoe ‘moet’ en ‘verantwoording’ moet afleggen… Niets voor mij…

Dat er iets moest gebeuren stond wel vast. Ik was inmiddels veel te zwaar geworden en voelde mij helemaal niet goed in mijn vel. Dus zette ik toch de stap! Afvallen is niet makkelijk maar met PowerSlim en de begeleiding van de coach is het mij gelukt: 25 kilo eraf! Het is mij zo goed bevallen. Lekkere producten, geen honger en snel resultaat! De begeleiding van je coach is net dat beetje extra. Geen bestraffend vingertje maar het duwtje in de goede richting. Op moeilijke momenten is het fijn als je op iemand terug kan vallen.

Nadat ik dit ervaren had, besloot ik om zelf voedingscoach te worden om ook anderen te kunnen helpen met afvallen. Naast PowerSlim verdiep ik mij ook in de achterliggende problematiek. Ik heb een opleiding tot matriXcoach gevolgd. De matriXmethode lost mentale problemen op. Daarnaast heb ik diverse cursussen en nascholingen gevolgd op het gebied van emotie-eten en terugval.

Voor mij is het belangrijk dat we voor jou het geschikte traject vinden. En jij bepaalt je weg, ik wil je daarbij helpen!  

 

Samen gaan we ervoor!