Methoden

Zelf ben ik 25 kilo afgevallen met het programma van PowerSlim bij een voedingscoach. Het programma werkt en ik was er enthousiast over. Ik besloot om zelf voedingscoach te worden en heb vervolgens mijn eigen PowerSlimcenter opgezet. Ik ben nog steeds enthousiast over het programma, maar naar mijn idee is er meer. Ik ontdekte dat ik zelf een emotie-eter ben en voor mijn praktijk en voor mezelf wilde ik mijn kennis uitbreiden op het gebied van emotie-eten. Zo volgde ik de opleiding tot MatriXcoach. Een geweldige coachtechniek die kan helpen bij het oplossen van onderliggende trauma’s of verlichting kan geven in volle hoofden. De MatriXmethode kan voor sommigen een waardevolle aanvulling zijn op het PowerSlimprogramma.

Gratis online training

In mijn praktijk komt het eten door emoties vaak terug. Emoties en eetgedrag hebben met elkaar te maken.

Wil jij inzicht krijgen in jouw eetgedrag en ontdekken hoe emoties jouw eetgedrag beïnvloeden? Meld je dan aan voor de gratis online training Emoties & Eetgedrag. Je krijgt gedurende 1,5 week mails met opdrachten die jou inzichten gaan geven. Gedurende deze dagen mag je je ervaringen met mij delen en ik help jou graag.

Deze online training is gratis en geheel vrijblijvend. 

PowerSlim

PowerSlim is veel meer dan een dieet. PowerSlim is een programma om een blijvend gezond gewicht te krijgen. Het programma is gebaseerd op koolhydraatarme, eiwitrijke voeding. Door de juiste samenstelling van voedingsmiddelen, spreek je je vetreserves aan als energiebron en blijft je spiermassa behouden. Dit verbetert je figuur. De power van PowerSlim zit hem in de begeleiding! Dat geeft je een extra stimulans. Je staat er niet alleen voor.

MatriXmethode

Soms heb je meer nodig dan alleen advies over voeding en beweging. Dan zit er een ander probleem achter het overgewicht. Misschien zijn het nare ervaringen uit je verleden die je met je meedraagt of maak je je druk over de toekomst. Het probleem lijkt steeds groter te worden en het blijft knagen. Dat is zonde, want een mentaal probleem is simpelweg een verkeerd opgeslagen, eigen beleving. Weinig mensen zijn zich daarvan bewust.

Met de MatriXmethode los je zelf je probleem op. Deze methode gaat in op de beleving van jouw probleem en niet op de inhoud ervan.

Coachingstraject ‘Ik kies mijn eigen weg’

Soms zijn er omstandigheden waardoor het niet lukt om te doen wat je geleerd hebt. Hiervoor heb ik een coachingstraject ontwikkeld. Een traject met persoonlijke opdrachten. Opdrachten die bij jou passen. Alle opdrachten heb ik zelf ook ervaren, dus ik weet wat ze teweeg kunnen brengen. 

Het traject start met jouw coachingsvraag. Als je die helemaal helder hebt is dat prima. Zo niet, dan is ons startpunt om jouw coachingsvraag helder te maken. Daarna bepalen we wat jij nodig hebt. Een vliegende start met Powerslim gecombineerd met persoonlijke opdrachten. Of eerst starten met alleen opdrachten of alleen PowerSlim… 

Het enige dat ik  van je vraag is dat je de keuze maakt om te starten met het bewandelen van jouw eigen weg!