Wat is PowerSlim?

PowerSlim is veel meer dan een dieet. PowerSlim is een programma om een blijvend gezond gewicht te krijgen. Het programma is gebaseerd op koolhydraatarme, eiwitrijke voeding. Door de juiste samenstelling van voedingsmiddelen, spreek je je vetreserves aan als energiebron en blijft je spiermassa behouden. Dit verbetert je figuur.

Het programma bestaat uit 3 fasen. Elke fase heeft zijn eigen voorschriften maar je mag best veel! Elke dag heb je maar liefst 6 eetmomenten. PowerSlim heeft zoveel verschillende producten dat ieder eetmoment een klein feestje wordt, want genieten van eten is belangrijk! De lekkere producten worden aangevuld met veel groenten en vlees/vis.

De power van PowerSlim zit hem in de begeleiding! Dat geeft je een extra stimulans. Je staat er niet alleen voor. Ik begeleid je graag!

Na al een paar jaar van alles geprobeerd te hebben om af te vallen maar helaas zonder het gewenste resultaat, wilde ik nog één laatste poging wagen. Via, via kwam ik in contact met Elly van Raaij. Zij werkt met Powerslim. Ik kende het hele principe niet, maar ik zag dat het bij anderen ongekende resultaten had. Dus ik besloot om ook een afspraak te maken.

Elly vertelde heel duidelijk wat Powerslim inhoudt en omdat ik toch nog een beetje twijfelde, adviseerde zij mij om het startpakket te nemen. Daarin zit alles wat je voor een week nodig hebt en kun je goed kijken of het bevalt en hoe het werkt.

En ik moet zeggen dat het reuze meevalt. Je hebt niet het idee dat je echt aan het diëten bent. De producten zijn (op een paar na) erg lekker en de recepten zijn voor het hele gezin toepasbaar. Wat ik persoonlijk zelf wel miste in het begin was het fruit, maar dat komt ook als eerste weer terug in de opbouwfase. De eerste week was er ook al meteen resultaat te zien. Dus dat was wel het moment dat ik dacht: ik ga ervoor. Samen met Elly hebben we een plan opgesteld en ben ik aan de slag gegaan.

Ondertussen begon ook de zomervakantie en dat vond ik wel een beetje spannend, had ik net een aantal kilo’s eraf… Zul je zien dat het er binnen no time weer aan zit. Maar ook dat viel 100% mee. Ik had het een en ander meegenomen op vakantie (lees: een tas vol;-) en in plaats van aankomen op vakantie was het resultaat dat er toch nog een halve kilo af was.

Momenteel ben ik zo’n 3 maanden bezig en het resultaat wordt steeds beter zichtbaar. Kleding zit net weer even wat beter en je merkt dat je ook niet meer alles klakkeloos eet en drinkt. Al met al ben ik dus heel blij dat ik deze stap genomen heb en kan ik het echt aanbevelen om te gaan doen.

Patricia

Investering PowerSlim

De investering voor het programma is voor iedereen verschillend. Het is afhankelijk of je veel kilo’s kwijt wilt, of wat minder. Gedurende de eerste fase gebruik je de meeste producten van PowerSlim en daarna wordt het minder. Deze producten kosten ongeveer € 2,50 per stuk. In de eerste fase gebruik je dagelijks 5 à 6 producten. De kosten zijn dan ongeveer € 12,50 à € 15,00 per dag in deze fase.In fasen 2 en 3 wordt dit steeds minder. De begeleiding is gratis tot een jaar na het bereiken van het streefgewicht.

PowerSlim Balance

Je hebt je doel bereikt met PowerSlim en je zit lekker in je vel. Dat wil je graag zo houden. Of je wil een koolhydraatarme leefstijl. Hiervoor heeft PowerSlim de PowerSlim Balance ontwikkeld. Met PowerSlim Balance kun je genieten van lekkere alledaagse producten, die lager in koolhydraten zijn dan de reguliere producten uit de supermarkt. Daarnaast bevatten de producten meer eiwitten, waardoor ze een verzadigd gevoel geven.

Met een lengte van 1,55 meter woog ik 93 kilo en dat is natuurlijk natuurlijk veel te zwaar. Na zo’n beetje alle diëten uitgeprobeerd te hebben, probeerde ik weer iets anders en in het begin gingen de kilo’s er af. Maar na een tijdje viel ik toch weer terug in oude (verkeerde) gewoontes. Ik zat een jaar later op een gewicht van ruim 83 kilo. Dus er waren toch al wel 10 kilo af, maar ik was nog veel te zwaar en daar zat ik mee.  

Vriendinnen waren bezig met Powerslim en bij hen zag ik zeer goede resultaten. Het bleek dat er een coach bij ons in het dorp zat. Ik was er helemaal klaar voor om weer af te gaan vallen dus ik dacht: waarom niet, ik heb al zoveel geprobeerd. En als je elke week naar een coach ‘moet’ heb je toch een soort stok achter de deur. Dus maakte ik een afspraak voor een intakegesprek. Samen met mijn vrouw ben ik naar Elly gegaan. We hadden meteen een klik met haar en ik voelde me meteen op mijn gemak. Na de uitleg van het programma hebben we de startersdoos aangeschaft. Ik wilde naar een streefgewicht van 65 kilo.

De eerste week ging al meteen heel goed. Mijn vrouw haakte af, maar ik ging door.  Ik heb met Powerslim niet het gevoel dat ik niks mag en de 6 eetmomenten zorgen ervoor dat je de hele dag een verzadigd gevoel hebt. Doordat ze zo’n uitgebreid assortiment hebben, kun je ook voldoende keuze maken en gevarieerd eten. De ondersteuning van Elly is helemaal super!

Ik ben heel anders naar voeding gaan kijken en ga er veel bewuster mee om. Ik was een echte zoetekauw maar ik geef nu niets meer om snoep of chips. Ik kan ook veel meer genieten van eten. Nu na anderhalf jaar zit ik in fase 3 en ben weer aan het opbouwen naar ‘normaal’ eten. De eerste keer dat ik weer brood mocht eten was echt een feestje en het was heerlijk. Twee sneetjes volkorenbrood even in de broodrooster en een beetje roomboter! Mijn brein moet er nog aan wennen dat ik meer mag eten. Maar dat komt zeker goed!

Nicolette Albers