Coachingstraject ‘Ik kies mijn eigen weg’

Zou er een onderwerp zijn waarover meer geschreven wordt dan over voeding, lijnen, afvallen en bijkomen? Het is een onderwerp wat heel veel mensen bezig houdt. 

Zelf ben ik 5 geleden begonnen met PowerSlim. Een superfijn programma wat mij heel veel heeft gebracht. Als je je aan de richtlijnen houdt blijf je op gewicht. Maar dat valt niet altijd mee…

Ik heb zelf ervaren en hoor het ook in mijn praktijk, dat er soms omstandigheden zijn waardoor het je niet lukt te doen wat je geleerd hebt. Of dat je het oneerlijk vindt dat anderen wel kunnen eten wat ze willen, of dat je troost zoekt in eten, of dat je gewoon geen zin hebt om erover na te denken, of dat je eet uit verveling of verleiding. Soms heb je dan meer nodig dan alleen recepten of tips bij het uit eten of tips voor bijzondere dagen. 

De laatste jaren ben ik veel bezig geweest met persoonlijke ontwikkeling en diverse coachings- en voedingscursussen. Ik denk echt dat acceptatie van jezelf en je eigen waarde kennen zo belangrijk is. Ieder mens heeft zijn kwaliteiten en valkuilen. Niemand is perfect! Hoe fijn is het, als je het leven kunt leven dat jij voor ogen ziet? Dat je weet wie je bent en waar je voor staat. 

Afvallen kan een doel kan zijn om gezonder te worden en beter in je vel zitten. Maar afvallen kan ook een vlucht zijn. ‘Als ik straks slank ben dan…’ Daarmee stel je keuzes die je eigenlijk wil maken uit. Dus of je meteen wilt beginnen met afvallen, of dat je dat later wilt, of misschien helemaal niet. Het is allemaal een keuze. En of je met of zonder PowerSlim wilt afvallen, het is aan jou.

Mijn collega en vriendin Maaike en ik hebben besloten dat wij een stap verder willen gaan. Wij bundelen onze eigen ervaringen en strubbelingen rondom eten met alle kennis die we hebben opgedaan in de diverse cursussen in een persoonlijke coachingstraject:

Afvallen kan een doel kan zijn om gezonder te worden en beter in je vel zitten. Maar afvallen kan ook een vlucht zijn. ‘Als ik straks slank ben dan…’ Daarmee stel je keuzes die je eigenlijk wil maken uit. Dus of je meteen wilt beginnen met afvallen, of dat je dat later wilt, of misschien helemaal niet. Het is allemaal een keuze. En of je met of zonder PowerSlim wilt afvallen, het is aan jou.

Mijn collega en vriendin Maaike en ik hebben besloten dat wij een stap verder willen gaan. Wij bundelen onze eigen ervaringen en strubbelingen rondom eten met alle kennis die we hebben opgedaan in de diverse cursussen in een persoonlijke coachingstraject:

Ik kies mijn eigen weg!

Een traject met persoonlijke opdrachten. Opdrachten die bij jou passen. Alle opdrachten heb ik zelf ook ervaren, dus ik weet wat ze teweeg kunnen brengen. 

Het traject start met jouw coachingsvraag. Als je die helemaal helder hebt is dat prima. Zo niet, dan is ons startpunt om jouw coachingsvraag helder te maken. Daarna bepalen we wat jij nodig hebt. Een vliegende start met Powerslim gecombineerd met persoonlijke opdrachten. Of eerst starten met alleen opdrachten of alleen PowerSlim… 

Het enige dat ik  van je vraag is dat je de keuze maakt om te starten met het bewandelen van jouw eigen weg!

Tarieven