Afgelopen zaterdag heb ik een interessante lesdag gehad. De inhoud was super interessant en daar zal ik later meer over vertellen. Maar wat ik ook zo mooi en bijzonder vond is dat ik mij in alle personen kon verplaatsen en zo’n verbondenheid voelde.

Ik kwam erachter dat er meer mensen zijn die denken zoals ik. Die ongeveer dezelfde idealen hebben en ook dezelfde struggles. En laten we wel wezen. Iedereen heeft z’n mooie momenten en zijn hobbels in het leven… Maar uiteindelijk zijn we allemaal mooie mensen met mooie kwaliteiten. Ik vond het zo mooi dat ik ze bij iedereen kon zien.

En daar ga ik me de komende tijd op focussen in deze negatieve wereld. Op de positiviteit, de positieve energie en kwaliteiten van iedereen. Ik weet zeker dat de wereld er dan mooier uit gaat zien! 

Wil je weten hoe ik daarmee aan de slag ga? Blijf mij volgen via mijn tweewekelijkse PowerPost. Ontvang je mijn PowerPost nog niet? Klik hier om je aan te melden.