Laatst was ik met iemand in gesprek en diegene zei dat ze mijn blogs altijd persoonlijk vindt maar uiteindelijk stelde ze mij de vraag: “Wat kun jij voor mij doen?” 

Mijn reactie daarop was: “Wat kan ik voor je doen? Wat heb jij nodig?”

En dat is best een lastige vraag soms. Ik vind het ook niet altijd makkelijk er antwoord op te geven. 

Stel dat je niet lekker in je lijf zit en je zou graag wat afvallen. Dan zou een voedingsprogramma je kunnen helpen. Ik ben zelf enthousiast over het programma van PowerSlim. Het is een koolhydraatarm en eiwitrijk programma waarbij je ook een gezond eetpatroon aanleert. Je eet niet minder maar anders! Je kunt afvallen zonder hongergevoel. De wekelijkse consulten zijn je stok achter de deur, je luisterend oor, en je vraagbaak. Het is goed om samen te kijken naar je eetpatroon en waar het mis gaat zodat je na het programma niet in dezelfde valkuilen stapt. 

Stel dat je niet zo lekker in je lijf zit maar het zit hem niet zo zeer in de kilo’s. Het gaat meer over blij zijn met jezelf. Waar ligt jouw kracht? Wat zijn je mindere kanten? Wat kun je nog leren? Waar ben jij naar op zoek? Hier zijn de Nine Star Ki en de 5 elementen interessant.  Aan de hand van je geboortedatum maak ik een blauwdruk van jou. Dan kijken we samen wat je nodig hebt. Dat kan een aanpassing in je voeding zijn of bepaalde opdrachten om te doen of oefeningen… We kijken naar wat bij jou past en op je eigen tempo. Dit is een proces dat tijd kost maar je veel oplevert. 

Stel dat je niet zo lekker in je lijf zit en dat heeft te maken met dat je graag minder zou wegen, maar je weet ook dat er sprake is van achterliggende problematiek. Dan kijken we samen naar wat voor jou het beste is. Een combinatie of eerst een start met PowerSlim en dan met de elementen of andersom. 

Het is moeilijk kort uit te leggen wat beide precies inhouden. Eigenlijk is de sleutel tot succes dat jij krijgt wat je nodig hebt. Als je graag mijn hulp wilt kun je het beste een kennismakingsgesprek plannen, dan kan ik je alles precies uitleggen. Klik hier om contact met me op te nemen.

Tweewekelijks stuur ik mijn nieuwsbrief PowerPost met tips en inspiratie. Krijg je mijn PowerPost nog niet? Klik hier om je aan te melden. Deze week met een mini-enquête zodat ik mijn informatie nog beter kan laten aansluiten.