In mijn eerdere blogs heb ik vaak geschreven over loslaten. Dit blijft een ding. Ik vind het vooral moeilijk om personen los te laten maar soms verdwijnen personen uit je leven. En dan bedoel ik niet door sterfte, dat is anders. Ik bedoel doordat vriendschappen verwateren, verkering uitgaat of als je van werkplek of school verandert. Ik heb me gerealiseerd dat ik de neiging heb tot krampachtig vasthouden. Vasthouden in mezelf, in mijn hoofd. Daar heb je niks aan en het brengt je niks. 

Het gaat niet om vasthouden of loslaten maar om verbinden. Verbinding met elkaar is waar het om gaat. In deze tijd hebben we verbinding nodig. Ieder heeft zijn eigen standpunten, zijn eigen visie. En dat mag. Soms staan we loodrecht tegenover elkaar en dan is het de kunst om tot elkaar te komen. 

Tot elkaar komen wil niet zeggen dat je de discussie aangaat tot de ene persoon de standpunten van de ander heeft overgenomen. Ieder mag zijn eigen waarheid vormen. Laten we vooral in verbinding blijven met elkaar. Ik vind het knap als mensen onomwonden hun mening geven. Maar ik vind het ook knap als mensen wat minder uitgesproken zijn en op de achtergrond hun eigen visie vormen. 

Eigenlijk is dat de essentie. Mag ieder zichzelf zijn? De één uitgesproken, de ander rustig. De één onderzoekt alles, de ander neemt aan. De één zoekt avontuur, de ander geborgenheid.

Let it be… Samen moet we het uiteindelijk doen. We verbinden vanuit liefde!

Dit vind ik nu ook het mooie van Nine Star Ki. Je getallen vertellen je wie je bent. Je mag jezelf zijn! 

Als je hier meer wil weten wat de getallen over jou vertellen, neem dan contact met me op!