Inmiddels is het al 3,5 jaar geleden dat ik begonnen ben met mijn bedrijf. Onvoorstelbaar hoe snel de tijd gaat. Het leuke van een eigen bedrijf is dat je zelf ook ontwikkelt en steeds meer op je eigen manier gaat werken.

In deze blog wil ik aandacht besteden aan wat ik jou te bieden heb. Dit wil ik doen aan de hand van workshops, waarbij je kennis kunt maken met mij en mijn diensten. Er staan verschillende workshops op de planning in de maanden april t/m juni. Lees ze eens door, misschien zit er wel een leuke workshop voor je bij! 

Workshop Nine Star Ki

In deze workshop neem ik je mee in de wereld van Nine Star Ki. Nine Star Ki is een van de oudste vormen van Chinese astrologie. Jouw geboortedatum is hierin heel belangrijk. Jij draagt namelijk de energie van dat jaar, de maand en de dag waarop je geboren bent. Dit is eigenlijk als het ware jouw ‘gebruiksaanwijzing’. De Nine Star Ki vertelt je alles over je kwaliteiten, valkuilen, behoeftes en drijfveren. Aan de hand van je geboortedatum bepalen we welke getallen bij jouw datum horen. Die getallen zeggen iets over wie jij bent! 

Wat kan de Nine Star Ki voor je doen?

Iedere verschijningsvorm van de Nine Star Ki heeft zijn eigen kernkwaliteiten, valkuilen, drijfveren en behoeften. Naast deze informatie kun je ook zien hoe je relatie tot de andere verschijningsvormen is.  Dit kan je interessante inzichten geven in jezelf, hoe je omgaat met anderen in je familie, op je werk of in je vrije tijd met vrienden. Het geeft je een diepere kijk op je eigen karakter en ook dat van anderen. Je kunt verklaren waarom je met de ene persoon wat makkelijker omgaat dan met de andere. Maar je kunt je ook beter verplaatsen in de ander. En misschien zit je niet helemaal goed in je eigen elementen. Het is goed te kijken waar dat vandaan komt en wat je zou kunnen doen om in je element te komen. 

In deze workshop beginnen we bij het begin. Eerst een stukje achtergrondinformatie en daarna gaan we kijken naar de getallen die bij jouw geboortedatum horen en welke betekenis deze hebben. 

Workshop Hoofd opruimen 

Ik herken het zelf, maar hoor het ook zoveel in mijn omgeving. Mijn hoofd is zo vol… Ik blijf maar aan het denken… En door al dat denken wordt het er niet beter op. Je hoofd raakt voller en voller. En waarmee? Het is goed daar bij stil te staan. Vaak zijn het doemscenario’s voor de toekomst of herinneringen uit het verleden die je blijven achtervolgen… Of het zijn dingen die je nog allemaal moet doen… Als alles door elkaar loopt vind je geen rust. 

Ik had dat zelf ook en ook nu nog wel eens en dan weet ik dat het tijd is om mijn hoofd op te ruimen. Ik heb daar een hele effectieve methode voor geleerd, de MatriXmethode. 

Hoe ziet jouw hoofd er van binnen uit? Heb je daar wel eens over nagedacht? Wat zit er allemaal in je hoofd? En waar zit dat dan? Is je hoofd gestructureerd of loopt alles door elkaar?  (dat was bij mij het geval). En het mooie is dat je ook zelf kunt bepalen hoe jij wilt dat je hoofd er van binnen uit gaat zien. Je bepaalt zelf het gewenste resultaat. 

Het is helemaal niet moeilijk. Er worden vragen gesteld en er wordt precies gezegd wat je moet doen. Het klinkt allemaal heel simpel en eigenlijk is het dat ook. Wat vooral belangrijk is, is  dat je zelf bepaalt hoe het gaat worden. Je eigen regie is heel belangrijk! En zoals ik al zei: soms raakt mijn hoofd nog vol, maar dan weet ik dat het tijd is om het weer op te ruimen. Het geeft echt verlichting! 

In deze workshop gaan we echt aan de slag om jouw hoofd op te ruimen! We gaan ontdekken hoe ons hoofd er vanbinnen uitziet en hoe we het graag willen hebben. Daarna gaan we er ook echt mee aan de slag! 

Workshop Visionboard maken

Een visionboard is een inspirerende collage over jouw toekomstvisie, jouw doelen en het leven dat jij wilt leiden. Een visionboard is een middel om je dromen te realiseren. Stil te staan bij wat je wel wilt. Vaak zijn we teveel bezig met wat we niet willen. Je maakt een collage met jouw dromen, doelen en/of wensen. 

Mijn board staat op mijn kantoor en ik zie het steeds weer. Het mooie is dat mij elke keer weer iets anders opvalt. Sommige dingen kan ik al heel goed plaatsen, andere nog niet.  

Tijdens de workshop gaan we met een groepje aan de slag met plaatjes en tekst om zo jouw eigen visionboard te maken dat te maken heeft met het onderwerp dat jij kiest. Het is gezellig en inspirerend om dit samen te doen. En waarschijnlijk komen er verrassende dingen naar voren! 

In deze workshop gaan we echt een visionboard maken! Na het vertellen van een korte inleiding en eventueel voor degenen die dat willen een korte meditatie/visualisatie,  ga je jouw dromen en doelen vormgeven! Je gaat dus met je eigen visionboard (en heel veel nieuwe energie) naar huis! 

Workshop PowerSlim

3,5 jaar geleden begon ik mijn bedrijf waar ik ging werken met het programma van PowerSlim. PowerSlim is een programma om een blijvend gezond gewicht te krijgen. Het programma is gebaseerd op koolhydraatarme, eiwitrijke voeding. Door de juiste samenstelling van voedingsmiddelen, spreek je je vetreserves aan als energiebron en blijft je spiermassa behouden, wat je figuur verbetert.

Het programma bestaat uit 3 fasen. Elke fase heeft zijn eigen voorschriften en door deze fasen kom je uiteindelijk op gezond voedingspatroon. Elke dag heb je maar liefst 6 eetmomenten. PowerSlim heeft zoveel verschillende producten dat ieder moment een klein feestje wordt, want genieten van eten is belangrijk! De lekkere producten worden aangevuld met veel groente en vlees/vis. Als je precies wilt weten wat PowerSlim inhoudt, dan is deze workshop iets voor jou. Ik leg precies uit hoe het werkt, je kunt producten proeven en ontdekken of PowerSlim bij je past!  

Wil je graag meedoen met één (of meer!) van de workshops, meld je dan hier alvast aan om je interesse kenbaar te maken. Als je aangeeft naar welke workshop(s) je interesse uitgaat, stellen we jou op de hoogte zodra de planning rond is. 

Ja, ik heb interesse in één of meerdere workshops:

Ik wil graag meer informatie over de volgende workshop(s):