Ik ben er gewoon benieuwd naar of jij weet wie je bent.  Wie jij écht bent. Zonder het masker dat je misschien weleens draagt…

Hoe zou jij jezelf omschrijven? Is die omschrijving hetzelfde als hoe de omgeving je ziet? 

Afgelopen week had ik een gesprek op mijn werk. Een onderdeel van het gesprek was welke scholing ik zou willen. Ik had aangegeven dat ik graag meer zou willen leren over plannen en structureren omdat ik van nature heel chaotisch ben. Daar keken ze van op, dat hadden ze niet gemerkt. En zo proberen we onze minder goede kanten een beetje te verbloemen (en daar is ook niks mis mee).

Laat je je bewust anders zien dan je bent? Of vind je het misschien moeilijk jezelf te laten zien? En waarom is dat dan moeilijk? 

Nine Star Ki

Ik kwam er per toeval in aanraking met Nine Star Ki. Nine Star Ki is de Chinese astrologie. Ik heb er al vaker over geschreven. Als je wordt geboren is dat op de energie van dat moment. En dat moment bepaalt wie je bent.

Ik heb daar zelf zoveel aan gehad! Ik herkende mij totaal niet in mijn beschrijving. Maar uiteindelijk gaf het mij wel de duidelijkheid. Duidelijkheid waarom ik altijd op zoek was. Duidelijkheid waarom ik mezelf niet herkende en handreikingen om te verbeteren. En dat vind ik zo interessant. Degene met wie je altijd opgescheept zit ben jij zelf! Het is dan erg fijn als je het met jezelf kan vinden. Leven in harmonie met jezelf, 100% acceptatie van je positieve en ook je negatieve kanten. 

Zou je hier meer van willen weten?  Hou mijn nieuwsbrief in de gaten. Zodra het allemaal kan dan ga ik hier een workshop over geven. 

Als je mijn nieuwsbrief nog niet ontvangt, meld je dan aan: