In deze blog wil ik het met je hebben over ‘het waarom’.

Waarom wil je graag afvallen? 
Waarom wil je slank zijn? 
Wil je aan het schoonheidsideaal voldoen? 
Wil je gezond eten?
Wil je een gezonde relatie met eten? 

Dit zijn allemaal vragen die je jezelf kunt stellen en kunt beantwoorden. De vragen en ook de antwoorden zijn allemaal goed. Het één sluit het ander niet uit en het één is ook niet beter dan het ander. Het gaat erom dat je voor jezelf weet wat je doel is en van daaruit kun je richting bepalen. Wees wel altijd eerlijk tegen jezelf!

Richting bepalen is iets moois. Je kunt een bepaald pad bewandelen en gaandeweg dat pad ontdek je weer een andere richting… zo mooi… 

Voor mezelf zie ik steeds meer het pad voor me. De komende weken zal ik hier in de PowerPost ook aandacht aan besteden. Ik heb een aantal leuke workshops in de planning. Workshops gericht op het bepalen van doel en richting; een workshop om jezelf te leren kennen en een workshop om rust in je hoofd te creëren. Ideeën genoeg dus! En alle workshops zijn erop gericht je eigen pad te volgen… En dat is waar ik je graag bij help. 

Heb je interesse in het nieuwe traject: ‘Ik kies mijn eigen weg’? Klik hier voor meer informatie of maak een afspraak 

Wil je op de hoogte blijven van de workshops? Meld je dan aan voor de PowerPost als je deze nog niet ontvangt.